onsdag 23 januari 2013

Photoshoot, Korkar & Karaffer

Här har vi haft fortsatt hemmadag. Alla tjejerna har fått hålla sig hemma faktiskt, med förkylning i varierande skala. Jag och Elise har varit piggast, medan Elma och Emmy varit riktigt hängiga och nästan bara legat nerbäddade i storsängen å kollat film hela dagen. Ingen har haft feber i alla fall, så vi hoppas att tillfrisknandet börjat.

Photoshoot Elise & Mamman
 


 

Fick lite tid här mitt på dagen att diska och dammtorka uppe på våra skåp i köket. Tänkte visa er våra två samlingar som finns där uppe.
Karaffer har jag alltid gillat och har en fin liten samling.
Den här karaffen 30/40-tal med röd&guldrandig propp är nog min favorit.

Karaffer i kristall är ju väldigt vackra ting.

 Emanuel, han samlar på vinkorkar och börjar ha en rätt så stor hög! Obs!! Han har inte druckit alla flaskorna till korkarna, haha, utan även vänner och släkt bidrar i samlandet. Igår fick han värsta fina brevet i brevlådan från bästa faster, med ett bidrag om två korkar :) Mycket uppskattat kan jag tala om!! Han har faktiskt en tanke vad han vill göra med korkarna- men det ligger långt fram i tiden om vi säger så.

2 kommentarer:

  1. Vad bra att det uppskattades, jag samlar lite här åt honom. Det väger ju inte så mycket att posta heller :) Folk tycker att det är roligt att min bror samlar på korkar och jag på kapsyler, men det är väl morsarvet.
    Fick prata i telefon med Pise häromdagen och det var så mysigt! Kram på er!

    SvaraRadera