måndag 3 juni 2013

Junihelg

Tänk ändå att det bara är 3 juni idag. Vi har redan haft värsta högsommarvärmen i närmare tre veckor. Tror det är mer än vad vi hade på hela förra sommaren... Att det kom en del regn på lördagen gjorde bara gott. För på söndagen var ju finvädret tillbaka igen.
Vi tog en tur till stan på lördagen, då vi hörde att Yohio skulle uppträda.
 
Elma laddad till tusen!
 
Men inte var det mycket vi såg... Galet mycket kids.
 
Å kön till autograferna sen! Helt magiskt lång... men en bild lyckades vi få=Ändå Rätt Så Nöjd Elma :)
 
Lunchpaus på stan hos bästa Luigi
-Pastakungen!
 
Våra kvällsplaner för lördagen ändrades hastigt, då värdparets ena pojk fick magsjuka. Så typiskt och trist, när det var planerat och peppat för sen länge. Ett nytt datum bara måste bokas inom kort! Vi drog i stället ut till Mittifjärden, där Eddeman och några kompisar redan höll till. En väldigt fin kväll med plöjning av två tidningar, kategori Mat. Blir så himla peppad och inspirerad av tema sommarmat. Vi åt en enkel, god räksallad till middag och så lite bastu på det! Sen nattnatt. Mao, en mycket lugn lördagkväll.
Tjejerna leker Beauty Shop med fasters gamla sminklådor.
 
Glasstajm.
 

Efter regn kommer solsken!
 
Hos farfar bor också katten Simba, som faktiskt är min gamla katt.
 
Lite småtrötta grabbar (efter en hel dags cross/fyrhjulingskörning) utanför lillstugan, där dom sov.
 
Myspysigt.
 

En cykeltur innan kvällning.
 
På söndagen var det sen fotboll för hela slanten. Tyvärr så spelade Edwin och Elma matcher samtidigt, så vi fick dela upp oss.
 Elma testade att vara målvakt. Jättekul hälsar hon.
 
Edwin hade sedan turen att få vara bollkalle på UFC matchen mot Eskilstuna och det riktigt roliga var ju att dom vann! 5-1. Nöjd kille fick autografer efter matchen.
 
Efter all fotboll den söndagen var det trevligt att få sitta på en uteservering i solen med våra fina vänner, familjen Andréns. God mat och himla mysig kväll.
♥ 
 
 
 
 
 
 


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar