söndag 3 november 2013

Röjarhelg

Oj, oj så duktiga vi har varit dessa dagar. Rat som har samlats i åratal har äntligen tagits itu med och rensats bort. Två fyllda släp till återvinningen lär det bli. Det känns som en väldigt stor sten har lättats :) Min walk-in-closet har man inte kunnat walka in i på väldigt länge (kartonger med gammalt groll från golv till tak typ) Å vårt sovrum har varit som en enda stor klädhög med mina kläder som inte kunnat hängas in i garderoben. Emanuel har tagit itu med sitt klädförråd även han. Hurra vad vi är bra!
Vi har utöver allt jobb haft två riktiga festmiddagar och myst en massa.
 Fredagsmyset!

Jordärtskockspuré med baconströssel samt smörslungad haricot verts och karamelliserade morotsstrimlor till köttbiten. En rödvinssky till också. Inte dumt inte dumt.

Gött mos tyckte Skurtirutt.

 Pusselkväll.

Lyxig lördagsfrukost med all tid i världen (så skönt med aktivitetsuppehåll under lovet).

 Städade fram dessa underbara koppar och tillhörande kanna.

 Wiho! Lite bus i storsängen.

 Nyupptäckt rum!
Mammas rum har nog Pise aldrig varit in i tidigare, just för att man inte har kunnat gå in där... Men nu så :) Min tanke när vi planerade och höll på att bygga huset var att sätta in en fluffig ljus heltäckande matta där inne, nu blev jag lite peppad på det igen.

 På rester från fredagen gjorde vi världens schysstaste snabbmiddag. 
Opera toast. Smörstekt bröd, stekt ägg, bacon, rödlök, köttbit, bearnaise, sparris och så ringlade vi lite rödvinssås runt. En maträtt som alltid funkar!

 Sen så gluffsade vi marängsviss i stora lass. Och såg film tillsammans, tills en efter en somnade i soffan.

Idag söndag fortsätter vi att röja! Att man kunde vara så peppad! :)
Inga kommentarer:

Skicka en kommentar