tisdag 19 november 2013

Turquoise

 
Ljuvliga turkosa kappan (som nog kanske egentligen är en morgonrock) har jag hittat på loppis för några år sedan. Har aldrig använt den vid något tillfälle vad jag kan minnas, men den är ändå ett sånt här plagg som jag av nån anledning är väldigt glad att ha i min garderob. Fin bara hängandes om inte annat!

 Med tjusiga pärlknappar.

Det sötaste armbandet låg i brevlådan idag, som min kusin Emelie har gjort. Det passade helt perfekt på Emmys handled och hon blev överlycklig.
För några år sedan pysslade jag själv med att göra sånna här fina tennarmband, nu blev jag väldigt sugen att pyssla igen.


5 kommentarer:

 1. Hej!
  Denna kommentar har inget att göra med detta inlägg, men vi håller på att planera för att bygga hus. jag är nyfiken på att veta vad för hus ni har. Det ser ut som ett vinkelhus, något som kommer att passa på vår tomt men vi har inte riktigt hittat det vi vill ha än. Har ni byggtlösvirke eller är det nån husleverantör? Tack för en fin blogg med fina och inspirerande bilder./ Lisa i Övik

  SvaraRadera
  Svar
  1. Hej Lisa!
   Tack för dina snälla ord, det värmer ♥
   Så spännande med husbygge! Vårt hus är ett Götenehus, modell Skogås, som det hette för 6 år sedan när vi byggde (Björkås heter det nu). 156 m2, 4 sovrum, stort kök och vardagsrum med full takhöjd, ett allrum, två toaletter, tvättstuga (som är för liten; det enda vi skulle ändra på om vi fick bygga om idag :)) Vi valde att köpa huset stommonterat och så färdigställde en byggfirma största delen, samt vi själva och med familjens hjälp resten. Lycka till i husletande och byggande! Kram E

   Radera
  2. Tack så mycket för informationen! Vi funderar och funderar, men så småningom ska vi nog hitta ett hus som känns rätt!

   Radera
 2. Fina du, vilket energipiller din blogg är för mig! Kram fr Maria

  SvaraRadera
  Svar
  1. Alltså Tack va du gör mig himla glad!! Stor kram ♥

   Radera