söndag 26 oktober 2014

Red boots on

Dagarna sedan vi kom hem har varit mycket tvätt å städ, såklart. Tyckte att jag varit lite duktig och inte packat med så mycket som man oftast gör (och inte använder). Men det blir ju ändå sjuukt mycket tvätt!
Vi gjorde ett besök på bvc direkt på torsdagen för lillsnuttans svinkoppor. Penicillin fick det bli. Nu är det redan så mycket bättre.
En Linas-rätt sen innan vi åkte på resan. Oxbringa med potatis- och sötpotatisklyftor i ugn, pepparrotssås, rödbetor & harricot verts.
Perfekta ingredienser att spara och tillaga dryga veckan senare som fredagsmiddag!

På fredagskvällen kom detta söta gäng och knackade på. 

En kort stund senare kom dessa två gryn ♥
Best Friends.

Lördagsoutfit för bebben :)
Härliga byxorna är arvegods från kusin Jullan och bodyn är ju homemade av morbror Krille ♥

Mammans lördagsoutfit.
Snyggstövlarna, finklänning och rött läppstift är inte ofta man får läge till!

En så himla fin kväll på Ridhusgatan med Uppsalaborna, alltså bror Henke & Mia, fina vänner till dom och som bonus kom svärmor Åsa också förbi ♥ Det är för sällan av det här.

 Vi åt så underbart god mat! Toast med en röra på renkött och pepparrot toppad med sikrom. Varmrätten var riktigt magisk, pappas porterstek med guldmos och harricot verts. Efterrätten var också så himla god, en snabb cheesecake i glas med passionsfrukt. Det blev surr fram till sena kvällen och mysigt att sova över.

 God morgon på Ridhusgatan. Skönt att få en timme extra.

 Med kattlek

och bus.

Söndagen har sen varit slöare än slöast, det här vädret är ju inte kul och jag verkar ha fått tillbaka lite skitförkylning (?) med hosta enbart, samt för första gången i mitt liv, ögoninflammation. Hoppas det är snabbt övergående, orkar fasen inte va sjuk igen!
Puss på er.


1 kommentar: