lördag 17 november 2012

Trevlig Fredag med herr Edlund i vårt kök!

Ikväll har vi haft en lyxig afton utöver det vanliga. Alltså! Vilken mat vi blivit bjudna att spisa, verkligen utöver det vanliga! En eftermiddag i matlagningens tecken (tilläggas ska att jag mestadels har iakttagit) Otroligt Lyxigt att bli bjuden på en brakmiddag hemmavid med trevligt sällskap därtill!!
 Fina råvaror är a och o! Oxfilén vi åt ikväll slår allt.

 Skaldjursfonden som får koka ihop helt från grunden.

Herrarna i köket denna afton!
 Fantastiskt mysig kväll!

 Barnen fick äta favoritmaten= Hamburgare of course ;)

 Emanuel ser och lär!

 Alltså!!!
My god!
Det här var bland det godaste.
En salsa gjord på finhackad rostad paprika tillsammans med vitlök, rivet citronskal, olivolja och tabasco. Sen på med de smörstekta musslorna.
Musslor på ett, för mig, nytt sätt. Gott som tusan.
 Under kvällen:
Disco på Elmas rum!

Förrätt.
Pilgrimsmusslor med en skaldjurssås godare än vad man kan förstå..

 Å alltså köttet Punkt.

 Glad idag :)

Efterrätten är en favorit som denna!
Tack finaste Fru A för att du introducerade denna Guldbakelse för oss! Det är helt klart min favoritdessert.

Receptet hittar ni här!
 http://www.fruandrens.blogspot.se/2012/11/guldbakelser-och-fredagsgaster.html
Puss å godnatt!





2 kommentarer:

  1. Ååå så gott. Vilken trevlig middag ni fått. Nu vill vi snart tjinga lite vintermys med bästa familjen E... Miss u all. Å vilken god efterrätt. En klar favvis som varmt rekomenderas. Stora kramen till dig fr Fru A

    SvaraRadera