onsdag 7 augusti 2013

Allsången

Vi är nu hemma efter några dagar ute i Mittifjärden, där vi haft det gott. Vi har jobbat, men kört emellan, det är ju inga problem när det ändå är rätt nära och mina arbetsdagar så korta. Vi har då haft mysiga eftermiddagar och kvällar med fastern, Adam och farfarn. Bland annat har vi plockat en hel massa kantareller, på lite otippat ställe ;) mer säger jag inte höhö...
Å igår var vi ett helt gäng samlade framför Tv:n när min bror Krille kompade Sofia Jannok på Allsång på Skansen. Det var så bra! Så himla stolta vi är!
(Bild från svt.se)

 Middag i väntan på att Allsången skulle börja. Med nyplockade kantareller på toast och Papayasallad till varmrätt ;) Kanske det bästa i svenska köket vs thailändska köket!?

♪ ♫ ♬ Stockholm i mitt hjärta ♪ ♫ ♬
Mysig kväll

med
Fint gäng ♥
Så himla bra
å snygga!
Som Sofia Jannok skrev på sin facebooksida
"Vi kör ViviAnn rakt in i svenska folkets hjärterot."
 Å Yes!

Idag efter att vi jobbat klart tog vi en sväng till Nolia.
Elma köpte sig en keps. Helnöjd tjej.
Vi köpte bröd (ett måste med samisk glödkaka) och lite goda ostar som vi ska mumsa på nu ikväll hemma i soffan. Å gråta en skvätt över att fastern åkt ner till Göteborg igen.. för hur länge vet vi inte, men vi hoppas på en hemresa här i höst. Vill inte ens tänka på nåt annat.
2 kommentarer:

 1. Jag hade också bänkat mig framför tvn......roligt att Krille fick vara med. Måste ha varit en häftig upplevelse. Så himla bra också....vi var ju några från jobbet och lyssnade när han spelade med Sofia i Stockholm i mars, det var en magisk upplevelse.
  Monica

  SvaraRadera
  Svar
  1. Ja det var så himla kul! Inte varje dag man får se en bror på tv :) Stort! Kram E ♥

   Radera