måndag 11 augusti 2014

Sjalbebis

Som vi trivs med den härliga sjalen.
Gulliga Ulrika här i byn, kom förbi med den igår.
Lite mer övning på hur jag ska knyta den krävs, men så himla bra den känns! Ryggeländet klarar denna mycket bättre än bärselen t.ex. Grymt bra alltså!

Nu kan ju morsan göra det mesta med lillsnuttan med. Hon är verkligen en famn-bebis, alla vakna stunder vill hon ha närhet ♥ och det är ju hur mysigt som helst, men man kan bli lite låst med bara en hand. Med sjalen har jag båda händerna fria och kan pyssla på med allt runtikring. Plocka hallon t.ex. :)

Älsklingen i hallonsnåret.

Nybadad å töööt!

Det var då en mycket spännande match mot GUIF Tomtebo igår! IFK Umeå låg länge under med 0-2, men efter rafflande minuter blev det till slut 4-3 till IFK. Hyfsat nöjd kille!

Elma läser under trädet, hihi.
Sommarläxan är på sluttampen och sommarlovet likaså.
Sista veckan nu och vi får se vad vi hittar på. Jag & Emanuel är sugna på fjällen, vi får se om vi lyckas övertala lite kids till det ;)


5 kommentarer:

 1. Det ser så mysigt ut det där. Har sjalen varit fortsatt populär hos dig och E, även efter att "nyhetens behag" lagt sig?

  SvaraRadera
  Svar
  1. Jättemysigt ♥ Sjalen är guld! Vi trivs båda med den. Har du fått tag i någon till dig & lillasyster?

   Radera
 2. Kul att höra, jag har span på en i byn som jag ska kolla på imorgon. Blir nog bra, här finns en annan som föredrar famnen:-)

  SvaraRadera
 3. Ha ha, min sjal som jag köpte igår (också i byn) visade sig vara samma märke och samma färg, vi får märka:-). Känns mysigt, men jag har lite svårt att få till knytningen, fröken tenderar att hasa ner. Har du några tips?

  SvaraRadera
  Svar
  1. Hihi! Jo det där med knytningen har jag övat på en massa gånger och ibland blir det fortfarande inte riktigt bra... Ett tips är att knyta sjalen ganska hårt, hellre än löst och att man sätter mittendelen ganska högt. Jag kollade instruktionsvideo på youtube! Lycka till och hoppas vi ses nåt snart här i byn! Kram E

   Radera