måndag 17 februari 2014

To the max

Imorse testade jag att göra en sån här (lite snyggt slarvig) hårrosett på Emmy. Himla fint! Vi måste bara köpa hem ny hårspray, för utan det håller den sig inte. 

 Underbar bild på faster Elvira & Elise från i somras.
Fastern som plockade med sig alla tjejerna idag efter jobbet, hem till farfarn för en myseftermiddag & kväll. De har visst bastat, målat, spelat tv-spel, sjungit och läst bl.a. Har jag sagt hur himla glada vi är att hon flyttat hem från Göteborg?! ♥♥

 När jag kom hem efter jobbet, var det således helt tyst och tomt i huset. Slängde mig på soffan en bra stund, innan jag tog itu med all världens tvätt.

Sen så fick jag bestämma middagsmaten idag hehe ;)
2 kommentarer:

 1. Hej! Jag har slutat som POMP-säljare iom att jag ska byta jobb, närmaste säljare finns nu i Arvidsjaur. Har lyckats få ner henne hit i helgen och jag ska ha visning hemma hos mig på fredag den 21/2 kl 1900. Du är jättevälkommen om du har tid och ork! Jag bjuder på lite tilltugg och egentid :)
  Ha en trevlig tisdag! /Pernilla Sundblad

  SvaraRadera
  Svar
  1. Hej Pernilla! Först, vad tråkigt att du slutat som säljare!! Men önskar såklart lycka till med nya jobbet :) Så kul det hade varit att komma på visning, är peppad att se allt nytt på torsdag!! Himla gulligt att du tänkte på mig å jag tackar så hjärtligt för inbjudan, men har svårt att komma på fredag. Kram E ♥

   Radera