söndag 27 maj 2012

Lunch vid havet & Husvagnstripp till Sävar

Pise och jag när vi hejade på fotboll. 



Efter Edwins match igår (som de vann med 6-2!!) blev vi bjudna på lunch ute hos svärfar Kalle. Två olika varianter på strömming. Stekt strömming och rullad strömming i tomatsås. Till det, hemgjort potatismos och spenatsås. Helt mästerligt gott. Att få äta färsk fisk i den miljön också. Han bor så fint, alldeles vid havet. Vi fick en grymt härlig dag. Kusinerna Leonidas och Oliver var också där. Lite bilder kommer här :)

 Vacker
 Kasta macka


 Fint att få känna sanden mellan tårna.
 Lyxigt med en egen strand!

 Busrumpa Leonidas
 Edwin och pappan sparkade boll

Kusinbus


Lördagkvällen tillbringade vi också i Sävar, hos våra kära vänner, familjen Östensson/Jakobsson. Vi hade en väldigt trevlig kväll med grill och självklart Eurovision. Husvagnen parkerade vi på deras uppfart. Mycket smidigt! och väldigt mysigt med en liten husvagnstripp till goda vänner i grannbyn :)

Idag har det varit marknad i Sävar så Åsa, "Östen", Hugo, Moa och Malte samt Emanuel och tjejerna, strosade runt på det medan jag och Edwin stannade i husvagnen p.g.a. Eddemans migrän :( Huvudvärk  kommer nästan alltid för honom när han varit vaken alltför länge och sovit lite, vilket han gjort i natt. Vi måste bli hårdare på sängtider, även på helgen. För hans egen skull.





Inga kommentarer:

Skicka en kommentar