tisdag 15 maj 2012

Lunchdejt

Nu ska jag och Pise åka in till stan och käka lunch med pappan. Gäller att passa på med sånt nu medan jag fortfarande är föräldraledig. Till hösten när jag börjar jobba igen blir det svårt med just lunchdejter :)




3 kommentarer:

  1. Hej!

    Ja, som föräldraledig får man verkligen passa på. För sen när man är i jobbarsvängen igen är det svårare att få tid ihop under dagen :) börjar själv också om att jobba till hösten...med skräckblandad förtjusning ;) men men allt har sin tid heter det väl!?

    Vad jobbar du med? :)

    Kram fr en ny läsare om hittat hit via Kemi :) btw, vilken otroligt fin familj du/ni har!

    SvaraRadera
    Svar
    1. Hej och Tack snälla för din fina kommentar!
      Jo, jag har ett fantastiskt trivsamt jobb på skolan i byn som vi bor i. 50% i köket som "mat-tant" :) eller "mat-tjej" som barnen på skolan brukar säga :) Sen jobbar jag 25% på fritids. Det är verkligen det bästa jobbet jag kan tänka mig just nu. Jag lämnar våra barn på förskolan/skolan i huset intill där jag arbetar. Det känns tryggt och bra på alla vis. Sen är det en väldigt mysig skola med fin stämning, vilket gör att jag trivs ännu mer förstås :) Så jag längtar faktiskt till att börja jobba i höst. Men först ska vi njuta av en finfin sommar förstås!
      Må så gott, kram!

      Radera
    2. Så otroligt skönt det måste va att jobba på orten och slippa en massa pendling. Ja, vi får hålla tummarna för vackert väder i sommar!

      Kram!

      Radera