onsdag 18 juni 2014

Massa fotboll

En lugn förmiddag, med enbart vila för tjockisen. Inte så kul för Elmelonten, men förhoppningsvis blir det roligare snart. Eddeman som kom hem från farfar igårkväll, har liksom varvat ner och kan känna lugnet även nu här hemma. Det behöver inte hända så mycket på dagarna, men då har han ju sin fotboll också förstås... Igårkväll spelade de en match ute i Ersmark, med vinst för IFK! Ikväll en superspännande match mot Vindeln, där det avgjordes i sista minut! Vinst för IFK Umeå med 4-3 och Edwin nickade in det 4:e målet :) 
 Vi grejade bananpannkaka till lunch.

Blev ju en himla trevlig lunchdejt, då vi skålade för sommaren :)

 Dagens bästa! Att vi kommit fram till vad vi ska göra på midsommar. Men det får fortfarande vara lite lösa planer, man vet ju aldrig! Helst tillbringar vi ju midsommarhelgen på bb ;)

 Gottgott hemma i fotbollssoffan.
Inte så mycket fotbolls-VM för mig dock... Jag glor hellre på min dataskärm ;)






2 kommentarer:

  1. Skulle egentligen kommentera det tidigare inlägget men det gick inte så får bli här istället ;)
    Jag har druckit hallonbladste varje dag from v35 och mina barn är födda -3 dagar och +3 dagar från Bf men Hallonbladen sägs skynda på läkningen efter förlossning samt vara uppmjukande för livmodertappen också! :)

    Tack för fina bilder och inspiration och hoppas det är dax snart ;)

    SvaraRadera
    Svar
    1. (Meeh, undrar varför det inte går att kommentera ibland??)

      Va roligt höra att du också druckit det. Tänker också att det kan vara värt prova, när det sägs vara bra även efter förlossningen med blödning och så. Tror väl egentligen inte man kan göra så mycket för att skynda på :) Bebben kommer när den är redo ♥

      Tack snälla för din fina kommentar & stor kram till dig Marie!

      Radera